Gastouderopvang Pimpeloen

Een dag vol speelplezier

Over mij


Hallo, dit ben ik. Gastouderschap is mij op het lijf geschreven. Heb een rugzak vol kinderopvang ervaring. Openheid, affiniteit en persoonlijke aandacht vind ik een 'must' in mijn vak.

Ik heb de opleiding Kinder- en jeugdverzorging met succes afgerond. Evenals de Gordon cursus (Effectief omgaan met jonge kinderen) Kinder-EHBO, Directie kinderopvang en de opleiding Kindercoach. Ik volg diverse relevante workshops en online cursussen van het gastouderbureau om kennis up to date te houden en omdat het fijn en nuttig is om andere gastouders te ontmoeten.

In 1989 heb ik mijn eigen kinderdagverblijf opgericht. Vanaf 1996 werkte ik bij verschillende kinderopvang organisaties als leidinggevende en pedagogisch medewerker. Dat was een fijne tijd. Heb vele facetten van de kinderopvang leren kennen. In 2013 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en mijn eigen gastouderopvang begonnen.

Ik ben een trotse moeder van een volwassen dochter en zoon. Samen met onze kinderen wonen wij in de Sweelinck te Boxmeer. Ook zij vinden het gezellig als er gastkindjes in huis zijn.

Samenwerkende partners:

Gastouderbureau Boxmeer  -  GOB  ViaViela Uden

Ik sta geregistreerd  in het Landelijk Register Kinderopvang (LRKP) zodat u recht heeft op kinderopvang toeslag.

                                                                           Openingstijden

Ma: 07.30 - 18.00 uur
Di:   07.30 - 18.00 uur
Wo: Pimpeloen gesloten
Do:  07.30 - 18.00 uur
Vr:   07.30 - 18.00 uur